Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakaları birbir hayli mimarida en kesif mukabillaşılan ve resmî tehlikelere tarik harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması ammaçlanır.

Yangın merdivenleri çoğunlukla yangın dolapları, yangın bapları veya sair eşyalar aracılığıyla engellenebilir. Bu konum yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her devran muaf bırakmalısınız.

Zihnî sakat, mevkuf yahut ıslah edilenlerin barındığı, mezun personeli daim misyon başlangıcında olan ve yangın veya diğer evgin durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına icazet verilir.

Yangın kapısı acil çıkış midein kullanılacaksa o mevsim lazım koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı cenah sistemi veya panik bar sisteminin kilidin muhtevainden geçen 4 adet cıvata ile bir birine ilgilanması ile esenlanmaktadır.

şayet bir yangın kapısı karınin fiyat boşlukştırması binalıyor ise bu durumda en düzgün seçenek ihtiyaç olan bapnın Yangın Merdiveni Kapısı bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna bakarak en akıllıca hediyeı kısaltmak olacaktır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın aracısız bina dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni kapıları genellikle alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve evgin durumlarda kolay açılabilecek şekilde tasarlanır.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın kapısı son radde eleştiri bir öneme sahiptir.

Bunun dâhilin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet muhtevain yeğleme edilir.

Yangın asayiş hollerinin cidar, tavan ve oturakında tek taçıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılması gerekir.

Montaj: Yangın kapısı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page